HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wie is de Talent Force Cooperation?
Wij zijn in 2002 begonnen met het verlenen van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling op basis van Detachering en Werving & Selectie van interim management alsmede Projecten en diensten op maat.

Carrières verlopen vandaag de dag anders dan in het verleden. ‘Lifetime employment’ komt binnen een organisatie vrijwel niet meer voor. Ambitieuze mensen willen blijven leren en ontwikkelen zich continue. Carrières worden tegenwoordig gevormd door een aaneenschakeling van uitdagende functies en projecten.

Meer en meer mensen werken op individuele basis en bepalen zo zelf hun eigen toekomst. Velen zien de kansen en geloven dat zij de skills, ervaring en persoonlijkheid hebben om het ook te doen. Ze geven een vast dienstverband op en gaan aan het werk als interim professional om individueel of in teamverband opdrachten uit te voeren bij onze klanten.

TFC is gespecialiseerd in Executive-, Business- en ICT functies en werkt uitsluitend voor A-merk klanten al dan niet beursgenoteerd.

Walter de Leeuw

“It starts with why and ends with who”

Walter is ondernemer in hart en nieren en kent de wereld van detachering en interim werk als geen ander. Hij is een echte man van de praktijk en begon in 1996 zijn eerste detacheringsbureau. Weet daarom ook dat de kracht van TFC zit in het bij elkaar brengen van persoonlijkheden. Om dat succesvol te doen vraagt hij altijd stevig door bij zijn klanten: wat voor mensen willen ze nou echt? En tot hun eigen verbazing ligt het antwoord vaak anders dan ze zelf dachten. Kandidaten krijgen van Walter het advies om bewuste en duidelijke keuzes te maken want zoals hij zelf zegt: ‘wie niet kiest wordt ook niet gekozen’.

Walter de Leeuw

Walter de Leeuw - CEO

Patrick Kinders

“Ik maak graag mensen en bedrijven beter”

Patrick Kinders

Patrick Kinders - Managing Partner

Patrick is een resultaatgerichte leider en heeft dan ook verschillende managementrollen vervult bij grote en kleinere organisaties. Heeft daarnaast leidinggegeven aan een aantal start-ups en ze succesvol van de kant geholpen. Gaf trainingen in situationeel leiderschap en adviseerde organisaties over hun businessmodel. Werkt het liefst aan uitdagingen die volstrekt onhaalbaar lijken en bewijst dan graag het tegendeel. Beschikt over een grote mensenkennis en het vermogen om daarmee bijzondere verbindingen tot stand te brengen tussen professionals en opdrachtgevers. Heeft evenveel plezier in hard werken als totale ontspanning en is overtuigd dat die balans, in combinatie met plezier in je werk de sleutel vormt tot een succesvolle carrière. Ook de jouwe…

Richard van ‘t Schip

“Succesvol recruitment gaat om mensen, kennis en mensenkennis!”

Richard is een resultaat- en mensgerichte recruitment consultant binnen het IT domein met meer dan 20 jaar werkervaring. Is in 1997 begonnen en heeft daarmee een groot en goed netwerk van professionals opgebouwd waarmee nog steeds contact is. Gelooft in de stelling: “kandidaat wordt opdrachtgever en opdrachtgever wordt kandidaat/zelfstandige”, daar moet ook altijd rekening mee gehouden worden binnen je dienstverlening. Heeft veel ervaring met het succesvol invullen van vaste en tijdelijke vacatures op HBO/WO niveau. Dit gaat dan met name om IT management functies (project/programma/lijn/changemanagers) en functies op het snijvlak van business en IT. Is iemand die graag de uitdaging aangaat en gelooft in een actieve samenwerking binnen de recruitment keten om daarmee ook succesvoller te zijn.

Richard van ‘t Schip

Richard van ‘t Schip
Senior IT Recruitment Consultant

Susanne de Jong

“Ik sla graag de verbinding tussen klant en kandidaat”

Susanne de Jong

Susanne de Jong - Recruitment Consultant

Susanne is als recruitment consultant de belangrijke schakel tussen vraag en aanbod. Een belangrijke steun op de thuisbasis voor de rest van het team. Daadkrachtig, resultaatgericht en leergierig. Ze zoekt de juiste professionals bij vacatures, verzorgt de communicatie en staat garant voor een vlotte afhandeling van processen, zodat de klant snel kan kennismaken met de juiste kandidaten.

Peggy Rams

“Met passie mensen verbinden”

Peggy is bijzonder mensgericht en vindt het belangrijk om haar afspraken na te komen. Zij zet graag haar creativiteit in om de juiste match te maken en wil ook jou helpen om een passende uitdaging of kandidaat te vinden.

Peggy Rams

Peggy Rams - Recruitment Consultant