HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wie is de Talent Force Cooperation?
Wij zijn in 2002 begonnen met het verlenen van gespecialiseerde arbeidsbemiddeling op basis van Detachering en Werving & Selectie van interim management alsmede Projecten en diensten op maat.

Carrières verlopen vandaag de dag anders dan in het verleden. ‘Lifetime employment’ komt binnen een organisatie vrijwel niet meer voor. Ambitieuze mensen willen blijven leren en ontwikkelen zich continue. Carrières worden tegenwoordig gevormd door een aaneenschakeling van uitdagende functies en projecten.

Meer en meer mensen werken op individuele basis en bepalen zo zelf hun eigen toekomst. Velen zien de kansen en geloven dat zij de skills, ervaring en persoonlijkheid hebben om het ook te doen. Ze geven een vast dienstverband op en gaan aan het werk als interim professional om individueel of in teamverband opdrachten uit te voeren bij onze klanten.

TFC is gespecialiseerd in Executive-, Business- en ICT functies en werkt uitsluitend voor A-merk klanten al dan niet beursgenoteerd.

Walter de Leeuw

“It starts with why and ends with who”

Walter is ondernemer in hart en nieren en kent de wereld van detachering en interim werk als geen ander. Hij is een echte man van de praktijk en begon in 1996 zijn eerste detacheringsbureau. Weet daarom ook dat de kracht van TFC zit in het bij elkaar brengen van persoonlijkheden. Om dat succesvol te doen vraagt hij altijd stevig door bij zijn klanten: wat voor mensen willen ze nou echt? En tot hun eigen verbazing ligt het antwoord vaak anders dan ze zelf dachten. Kandidaten krijgen van Walter het advies om bewuste en duidelijke keuzes te maken want zoals hij zelf zegt: ‘wie niet kiest wordt ook niet gekozen’.

Walter de Leeuw

Walter de Leeuw - CEO & Oprichter

Patrick Kinders

“Ik maak graag mensen en bedrijven beter”

Patrick Kinders

Patrick Kinders - Managing Partner

Patrick is een resultaatgerichte leider en heeft dan ook verschillende managementrollen vervuld bij grote en kleinere organisaties. Heeft daarnaast leidinggegeven aan een aantal start-ups en ze succesvol van de kant geholpen. Gaf trainingen in situationeel leiderschap en adviseerde organisaties over hun businessmodel. Werkt het liefst aan uitdagingen die volstrekt onhaalbaar lijken en bewijst dan graag het tegendeel. Beschikt over een grote mensenkennis en het vermogen om daarmee bijzondere verbindingen tot stand te brengen tussen professionals en opdrachtgevers. Heeft evenveel plezier in hard werken als totale ontspanning en is overtuigd dat die balans, in combinatie met plezier in je werk de sleutel vormt tot een succesvolle carrière. Ook de jouwe…

Joyce Jongejan

“Spin in het web voor klant en kandidaat”

Joyce is een resultaatgerichte aanpakker met een flinke dosis levenservaring. Iemand die door haar brede werkgebied en vele projecten weet waar de behoeftes van een organisatie liggen en dit kan omzetten in de juiste doelen en acties. Ze is een dame die nergens voor terugdeinst en heeft met deze houding enorm veel ervaring opgedaan in marketing- en salesorganisaties. Deze kwaliteiten gecombineerd met een energiek voorkomen maken dat zij de spin in het web is bij TFC!

Joyce Jongejan

Joyce Jongejan - Office Manager

Dimitri Hooftman

“Op kantoor ben ik de spelverdeler tussen vraag en aanbod!”

Dimitri Hooftman

Dimitri Hooftman - Recruitment Consultant

Op kantoor ben ik de spelverdeler tussen vraag en aanbod. Ik ga geen wedstrijd aan zonder dat ik goed onderzocht heb of ik een kans heb om te winnen. Samen met het team ervoor zorgen dat de belangen van de klant, kandidaat en TFC gerealiseerd worden. Ik ben enthousiast, resultaat- en mensgericht en probeer daardoor de juiste persoon te zijn voor kandidaat en klant. Binnen TFC Executives & Professionals zorg ik door mijn enthousiasme, spontaniteit en gedrevenheid dat ik altijd voor het beste resultaat ga.

Brigit van den Brink

“Afspraak is afspraak!”

Brigit is het financiële geweten van de TFC. Zij verzorgt de volledige Financiële en Contractadministratie. Recht door zee en houdt van duidelijkheid. Kan dus slecht tegen wollig taalgebruik en vraagt net zolang door totdat er voor misverstanden geen ruimte meer is. En bij Brigit geldt altijd: afspraak is afspraak!

Brigit van den Brink

Brigit van den Brink - Business Support

Laura de Jong

"The only way to do great work, is to love what you do"

Als recruitment consultant is mijn drijfveer mensen en organisaties op de meest optimale manier met elkaar te verbinden. Want uiteindelijk geldt voor iedereen; als je doet waar je gelukkig van wordt, kun je alleen maar succesvol zijn! Ik ben blij dat ik dit zelf zo mag ervaren in mijn werk en geniet ervan om kandidaten te helpen dit geluk ook te vinden. Om dat te bereiken streef ik naar een open en persoonlijke samenwerking met mijn kandidaten en klanten, waarin de wensen en behoeftes van beiden duidelijk worden. Alleen dan kun je de match tot stand brengen waarin zij elkaar voor 100% vinden. Ik ben doel- en mensgericht, werk transparant en ben recht door zee; 'what you see is what you get!'

Laura de Jong