HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Missie & Kernwaarden

Klanten helpen aan de juiste mensen voor hun organisatie!

Kwaliteit

Quality is never out of fashion!

De constante kwaliteit van ons werk vormt een belangrijke pijler onder ons succes. Die kwaliteit komt tot uiting in een zorgvuldig, gestroomlijnd selectieproces dat leidt tot een snelle en perfecte match tussen organisaties en kandidaten. Dus ontvangt de klant geen stapel cv’s maar hooguit drie geschikte kandidaten, waarvan we op voorhand al weten dat ze uitstekend aansluiten op de behoeften, de cultuur en de werkwijze van zijn organisatie.

Bevlogenheid

Alles zelf doen is optellen. Samenwerken is vermenigvuldigen!

Zonder drive, resultaatgerichtheid en ambitie kan er geen kwaliteit zijn. Daarom doen wij ons werk met dezelfde bevlogenheid die we van kandidaten vragen om bij onze klanten hun doelen te verwezenlijken. Dat vertaalt zich in daadkracht, betrokkenheid en snelheid. Ons doel: zo snel mogelijk de perfecte match maken tussen professionals en organisaties.

Zorgvuldigheid

Wij luisteren goed naar wat men ons vertelt en proberen dit te vertalen naar de beste oplossing voor het eindresultaat!

Mensenwerk vereist zorgvuldigheid. Daarom zit dat stevig in onze processen verankerd. We verdiepen ons zowel in de vraag en de bedrijfscultuur van de klant als in de persoonlijkheid en drijfveren van onze kandidaten. Dankzij die zorgvuldigheid kunnen we constante kwaliteit leveren, zelfs als er haast geboden is.

Verbondenheid

Echte interesse vormt de basis voor elke relatie!

De verbondenheid met onze klanten en kandidaten stelt ons in staat de persoonlijke match te maken tussen professionals en organisaties. Daarom geloven we in authenticiteit, duurzame relaties en oprechte belangstelling voor mensen en organisaties. Want hoe beter onze klanten en wij elkaar kennen, hoe beter we gezamenlijk in staat zijn hun organisatie te ontzorgen bij sourcingvraagstukken.

Klanten

Wie doet zaken met TFC?