HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wij heten onze nieuwe collega Dimitri Hooftman van harte welkom! 

Wij heten onze nieuwe collega Dimitri Hooftman van harte welkom! 

Why?

Ik was op zoek naar een organisatie waarbij ik iedere dag een betere versie van mijzelf kan worden. Na een aantal jaar sales en accountmanagement ervaring, kwam ik tot de conclusie dat ik geen spits meer wilde zijn maar beter als de nummer 10 op het veld kan spelen. Een echte spelverdeler gericht op het doel. Samen met het team ervoor zorgen dat de belangen van de klant, kandidaat en TFC gerealiseerd worden. Ik krijg bij TFC Profssionals & Executives alle ruimte om die uitdaging en persoonlijke ontwikkeling aan te gaan. 

How?

Ik ben enthousiast, resultaat- en mensgericht en probeer daardoor de juiste persoon te zijn voor kandidaat en klant. Door mijn persoonlijkheid, gedrevenheid en enthousiasme realiseer ik zaken door het einddoel continue voor ogen te hebben. Hierbij wordt ik ondersteund door alle ervaring en kennis die bij TFC Executives & Professionals aanwezig is en te gebruiken om zo de succesvolle match te maken. 

What?

Op kantoor ben ik de spelverdeler tussen vraag en aanbod. Ik ga geen wedstrijd aan zonder dat ik goed onderzocht heb of ik een kans heb om te winnen. Zodra ik de vraag van de klant en zijn omgeving goed begrijp zorg ik ervoor dat deze snel kan kennismaken met de juiste kandidaten.

Who?

Binnen TFC Executives & Professionals zorg ik door mijn enthousiasme, spontaniteit en gedrevenheid dat ik altijd voor het beste resultaat ga. Nieuwsgierig? Dan kom ik graag langs voor een kop koffie.