HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wij heten onze nieuwe collega Dennis Smits van harte welkom! 

Wij heten onze nieuwe collega Dennis Smits van harte welkom! 

Why?

De afgelopen 4 jaar ben ik verantwoordelijk geweest voor de externe inhuur bij een van de grote ICT bedrijven. Vanuit delivery lag de focus op het leveranciersmanagement en het ontlasten van de commerciële mensen binnen het bedrijf.

De belangrijkste redenen voor mijn overstap zijn het enthousiaste team wat mij gelijk een gevoel van waardering gaf, de uitdagende klanten waar mooie uitdagingen liggen om echt samen met de klant te werken om de functies in te vullen en de persoonlijke groei die ik hoop te maken door echt op executive niveau met klanten en kandidaten te sparren.

TFC heeft kwaliteit en toewijding hoog in het vaandel staan en zo sta ik ook in het leven. Be the best you can be.

 

How?

In mijn werk (maar ook daarbuiten) ben ik iemand die zegt waar het op staat en probeer het beste resultaat neer te zetten, maar niet koste van alles. Ik geloof in een lange termijn relatie waarbij transparantie, toewijding en een persoonlijke benadering de sleutel is.

 

What?

Als recruitment consultant zal ik samen met het team klanten en kandidaten bij elkaar brengen. Samen met de klant helder krijgen wie de beste persoon is voor de rol die ze open hebben staan en kandidaten helpen met de volgende stap in hun carrière. Naast de specificaties van de functie en de werkzaamheden is het belangrijk dat je ook als persoon goed binnen het team en de organisatie past.

 

Who?

Ik ben 38 jaar jong, geen kids of relatie en naast mijn werk sla ik graag een balletje. Maar de beste manier om mij te leren is natuurlijk gewoon even een kop koffie (of thee) drinken samen. Ik kijk er naar uit!