HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wij heten onze nieuwe collega Ashni Balwant Gir van harte welkom! 

Wij heten onze nieuwe collega Ashni Balwant Gir van harte welkom! 

Why?

Na het behalen van mijn bachelor in Communicatie was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na ervaring op te hebben gedaan op het gebied van marketingcommunicatie en journalistiek, stond ik te springen om kennis te maken met recruitment. Dit vakgebied trekt mij erg aan, omdat ik graag met mensen werk en het mij super lijkt om klanten én kandidaten te ondersteunen in hun zoektocht naar de perfecte werkplek of werknemer. 

TFC Professionals & Executives biedt mij de kans om als Resource Consultant alles te leren over het vak, waardoor dit exact de uitdaging is waar ik naar op zoek was. Hiernaast spreekt de organisatie mij erg aan door de mate waarin zij kwaliteit en professionaliteit vooropstelt, zonder de personal touch uit het oog te verliezen.

How?

Met mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid assisteer ik mijn collega’s in de zoektocht naar de perfecte match voor onze klanten. Als echt “mensenmens” vind ik het extra belangrijk dat de wensen van zowel de klanten als kandidaten centraal staan en werk ik aan langdurige, prettige samenwerkingen.

What?

Als Resource Consultant ga ik samen met het team op zoek naar de ideale match voor onze klanten. Tijdens deze zoektocht vind ik het niet alleen belangrijk dat potentiele kandidaten de functie kunnen vervullen, maar ook dat zij binnen de organisatie zullen passen.

Who?

Benieuwd naar de “Who” achter dit verhaal? Bel of stuur gerust een mailtje!