HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

De perfecte match vraagt om een écht selectieproces…

Wie doet waar hij goed in is presteert beter. Natuurlijk hoort daarbij dat de werknemer op de juiste plek zit bij een werkgever die echt bij hem past.

Onze missie is die ideale match te maken voor onze klanten. Dit doen we zowel voor interim als vaste functies. Wij kijken naar de bedrijfs- en teamdoelstellingen en zoeken dan naar de kandidaat die daar qua ambities het beste bij past. Als die namelijk op één lijn liggen is succes verzekerd.

Samenwerking met TFC.

Wanneer u als klant of kandidaat gaat samenwerken met TFC helpen wij u om exact helder te krijgen wat u zoekt in een kandidaat of nieuwe werkgever/opdracht. Dit geldt zowel voor de ervaring als de persoonlijkheid.

Wij geloven in duurzame relaties dus daar investeren we in. We nodigen klanten en kandidaten uit dat ook te doen. Want als we elkaar werkelijk kennen en begrijpen, maken we betere matches en raken we steeds beter op elkaar ingespeeld. En daar is iedereen bij gebaat.

Blije klanten, dat is waar wij het voor doen! En voor ons is die klant zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Ook blij worden?

Why?

It starts with why!

Wij geloven dat ieder mens gelukkig kan zijn in zijn werk en tot maximale ontplooiing komt als hij op de juiste plek zit bij de juiste werkgever en in het juiste team. Wij geloven ook dat een CV nog nooit succesvol is geweest bij een bedrijf maar dat mensen het verschil maken. En we geloven dat mensen die op de juiste plek zitten net dat stapje extra zetten dat leidt tot een hogere klanttevredenheid en een beter bedrijfsresultaat.

Why?

How?

DE REIS ER NAAR TOE IS MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS HET EINDDOEL;

Onze missie is de ideale match te maken en zo succesvolle arbeidsrelaties tot stand te brengen voor korte of lange termijn, dit vanuit de overtuiging dat plezier en succes in werk nauw met elkaar verbonden zijn. We slagen erin die ideale match te maken door ons als sourcing partner enerzijds te verdiepen in zowel de vraag van de klant als in zijn bedrijfscultuur en zijn verwachtingen; anderzijds in de capaciteiten van kandidaten en vooral hun ambitie, motivatie en persoonlijkheid.

How?

What?

HET EINDRESULTAAT VOOR OGEN HEBBEN IS DE JUISTE START;

TFC Professionals & Executives is sinds 2002 een vertrouwd Detachering & Recruitmentbureau. We zijn gespecialiseerd in Executive-, Business- en ICT-functies en werken primair voor A-merk klanten. Ons succes rust op drie stevige pijlers: onze eigen langdurige ervaring met sourcingvraagstukken in (top)managementposities, grondige kennis van de bedrijfsculturen van onze klanten en een unieke, zorgvuldige selectiemethodiek. Op basis van deze mix maken wij altijd de perfecte match.

What?

Who?

AND IT ENDS WHO!

De persoonlijke klik bepaalt uiteindelijk wie er gaat starten bij onze klant. Mensen doen zaken met mensen. Dit noemen wij Matching Personalities!

Who?