HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Over ons

It starts with why and ends with who!

TFC Professionals & Executives is sinds 2002 een vertrouwd Detachering & Recruitmentbureau voor organisaties én kandidaten die weten dat het beter kan. Wij voorzien ze met Interim en/of vaste invulling voor rollen in de IT, de business en brugfuncties tussen deze twee werelden. Ons succes rust op drie stevige pijlers: onze eigen langdurige ervaring met sourcingvraagstukken in topmanagementposities, grondige kennis van de bedrijfsculturen van onze klanten en een unieke, zorgvuldige selectiemethodiek. Een kwestie van echte belangstelling en verdieping in organisaties, mensen en hun ambities. Want op de juiste positie in de organisatie, behoort iedereen tot de top.

Why?

It starts with why!

Wij geloven dat ieder mens gelukkig kan zijn in zijn werk en tot maximale ontplooiing komt als hij op de juiste plek zit bij de juiste werkgever en in het juiste team. Wij geloven ook dat een CV nog nooit succesvol is geweest bij een bedrijf maar dat mensen het verschil maken. En we geloven dat mensen die op de juiste plek zitten net dat stapje extra zetten dat leidt tot een hogere klanttevredenheid en een beter bedrijfsresultaat.

Why?

How?

DE REIS ER NAAR TOE IS MINSTENS ZO BELANGRIJK ALS HET EINDDOEL;

Onze missie is de ideale match te maken en zo succesvolle arbeidsrelaties tot stand te brengen voor korte of lange termijn, dit vanuit de overtuiging dat plezier en succes in werk nauw met elkaar verbonden zijn. We slagen erin die ideale match te maken door ons als sourcing partner enerzijds te verdiepen in zowel de vraag van de klant als in zijn bedrijfscultuur en zijn verwachtingen; anderzijds in de capaciteiten van kandidaten en vooral hun ambitie, motivatie en persoonlijkheid.

How?

What?

HET EINDRESULTAAT VOOR OGEN HEBBEN IS DE JUISTE START;

TFC Professionals & Executives is sinds 2002 een vertrouwd Detachering & Recruitmentbureau. We zijn gespecialiseerd in Executive-, Business- en ICT-functies en werken primair voor A-merk klanten. Ons succes rust op drie stevige pijlers: onze eigen langdurige ervaring met sourcingvraagstukken in (top)managementposities, grondige kennis van de bedrijfsculturen van onze klanten en een unieke, zorgvuldige selectiemethodiek. Op basis van deze mix maken wij altijd de perfecte match.

What?

Who?

AND IT ENDS WHO!

De persoonlijke klik bepaalt uiteindelijk wie er gaat starten bij onze klant. Mensen doen zaken met mensen. Dit noemen wij Matching Personalities!

Who?

Klanten

Wie doet zaken met TFC?