Ik zoek een top collega Met wie werk je graag samen?

Als opdrachtgever wil je bij het vinden en aannemen van de beste kandidaat voor je openstaande interim of vaste vacatures samenwerken met een toppartner. Die begrijpt dat het niet gaat om het invullen van een vacature, maar om het vinden van de kandidaat die doorslaggevend gaat zijn voor het succes van jouw organisatie.

Je vertrouwt het ons, als je ervaren recruitment partner met een breed netwerk van potentiële Business en IT-kandidaten toe om dit resultaat te bereiken. Het is onze missie de perfecte match te vinden. Voor minder gaan wij in elk geval niet. We gaan hierbij veel verder dan de match tussen cv en vacature. Zo testen wij al onze kandidaten op persoonlijkheid, drijfveren, skills en ervaring. We gaan altijd voor een perfecte match. A true fit or nothing!

Persoonlijkheid vinden we veel interessanter dan cv's, en vacatures beschrijven we zo dat alleen die kandidaten zich erin herkennen, die er ook echt op passen. Matching Personalities dus! Daar gaat het om. Een perfecte match maakt van iedereen een leukere collega, partner, mens. Het leven is kort. Ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je graag meer over onze unieke werkwijze. Laten we in gesprek gaan!