HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wij heten onze nieuwe collega Joyce Jongejan van harte welkom! 

Wij heten onze nieuwe collega Joyce Jongejan van harte welkom! 

Why?

Omdat ik behoefte had aan een nieuwe rol, die gelijk al wel bekend voor mij was. Na een flink aantal jaar sales & new business te hebben gedaan wilde ik weer terug naar de achtergrond. Ik ben gaan zoeken naar een organisatie die mij die structuur zou bieden maar ook uitdagingen op operationeel en organisatorisch vlak. En precies dat heb ik bij TFC Professionals & Executives gevonden en mag ik de reis met het leuke team aangaan.

 

How?

Door verder te kijken dan mijn neus lang is, door alles geordend te krijgen en die structuur in het bedrijf te houden. Om samen met mijn collega’s te kijken hoe wij TFC Executives & Professionals kunnen uitbouwen, hoe wij ons als TFC kunnen profileren in de markt en meer onze kennis kunnen gaan delen.

Door mijn ruime werkervaring kan ik goed elk onderdeel van organisatie in kaart brengen en dit verder helpen te gaan professionaliseren.

 

What?

Op kantoor ben ik het eerste aanspreekpunt voor collega’s, klanten en kandidaten en ontzorg ik mijn collega’s hierin. Een procesbewaker binnen het bedrijf die precies weet wat er speelt en zal mij gaan richten op de werkwijzen, procedures en de te behalen doelstellingen van de organisatie.

Ik neem flink wat ervaring in projectmanagement mee, hierin ligt voor mij de uitdaging om voor onze klanten scherper in beeld te krijgen wie TFC Executives & Professionals is en wat wij voor klanten kunnen betekenen!

 

Who?

Binnen TFC Executives & Professionals zorg ik er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt en iedereen binnen en buiten de organisatie een beroep op mij kan doen en mij altijd weet te vinden.