HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES

Matching Personalities

Wij heten onze nieuwe collega Laura de Jong van harte welkom! 

Wij heten onze nieuwe collega Laura de Jong van harte welkom! 

Why

Sinds mei 2018 werk ik als interim recruiter, na jaren als IT recruiter voor verschillende werkgevers gewerkt te hebben. Ik ben een recruiter pur sang, houd van het bij elkaar brengen van kandidaten en hun nieuwe werk- of opdrachtgever en doe dit graag in een persoonlijke, professionele omgeving waar mensen zichzelf kunnen zijn. Dat is de reden waarom ik heb gekozen voor deze opdracht bij TFC Professionals & Executives. TFC heeft echt oog voor de wensen, ambities en doelstellingen van klanten en kandidaten en steekt bijzonder veel energie in het opbouwen van langdurige relaties met beiden. En dat op een zorgvuldige, respectvolle maar resultaatgerichte manier. In mijn optiek een must voor succesvol en plezierig wreken in de werving & selectiebranche!

 

How

Ik doe mijn werk met passie en plezier en geloof erin dat dat altijd leidt tot resultaat. Ik ben een verbinder in hart en nieren en houd van eerlijke, persoonlijke en transparante communicatie en heb oprechte interesse in mensen en organisaties.

 

What

Bij TFC zal ik als sparringpartner optreden voor klanten en kandidaten. Mijn taak is enerzijds om de vacature zo helder mogelijk te krijgen; de doelstelling, behoeftes en cultuur achter de vacaturetekst te doorgronden en anderzijds om de persoon achter een CV te leren kennen zodat ik niet alleen op papier, maar vooral op persoonlijk vlak die 100% match kan maken.

 

Who

Er is maar 1 manier om achter de Who te komen en dat is persoonlijk contact! Bel of mail mij gerust om nader kennis te maken.